familieopstellingen

Daan Ruiter

Loop je ergens tegenaan in je leven en krijg je het moeilijk veranderd?

Dan is een familieopstelling een geweldige werkvorm voor jou. Van generatie op generatie zijn er in jouw familie patronen doorgegeven. Dat heeft invloed op jouw gedrag in het heden. Tijdens een opstelling krijg je een verhelderend inzicht in jouw plek in je familiesysteem. 

Een familieopstelling is een dynamische werkvorm waarin de leden van jouw familiesysteem worden gerepresenteerd door personen die zich tijdens de opstellingendag daarvoor beschikbaar stellen: de representanten. Je daadwerkelijke familieleden mogen dus thuisblijven.

Tijdens een opstelling gaan we in een groep in alle veiligheid direct naar de kern. Door deze concrete manier van werken, kun jij zelfs na één opstelling structurele gedragsverandering ervaren.

 

Inschrijven voor een familieopstelling

 

Je kunt je inschrijven als vraaginbrenger of representant. Loop je zelf tegen een thema aan waarvoor je een opstelling zou willen, meld je dan aan als vraaginbrenger. Wil jij tijdens de opstellingendag alleen beschikbaar zijn om in een opstelling van iemand anders een rol te krijgen, bijvoorbeeld die van de vader of moeder van de vraaginbrenger? Schrijf je dan in als representant.

 

Kijk voor de agenda en meer op www.daanruiter.nl