verhuur

Het Gezondheidscentrum de Ruimte is op maandag en dinsdag te huur als inspirerende vergaderlocatie voor bedrijven. De opbrengsten hiervan gaan als donatie in de zorgpot van De Ruimte, waaruit we de zorg voor mensen die het niet kunnen betalen (deels) kunnen vergoeden.

'

Inspirerende vergaderlocatie voor bedrijven

Op deze rustgevende plek middenin de natuur, op steenworp afstand van Amsterdam, ontsnap je gelijk aan de dagelijkse hectiek. Het weidse uitzicht over de Waterlandse weilanden en de lichte en landelijke sfeer maken dit een unieke inspirerende vergaderlocatie

 

Faciliteiten:

  • Beamer
  • Wifi
  • Flipover
  • Gratis parkeren
  • Professionele keuken aanwezig voor eigen catering
Verhuurtijden: maandag en dinsdag van 9.00-17.00 uur 
 

Prijsindicatie

€1.200 per dag (BTW vrijgesteld)

Het huurtarief is tevens een donatie aan Stichting Integratief Gezondheidscentrum de Ruimte; de inkomsten van de verhuur gaan naar een zorgpot waaruit zorg vanuit ons vergoed kan worden voor mensen die het niet kunnen betalen. Lees hier meer over onze visie. 

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Neem contact op met Irene Klein via 06-50806388 of verhuur@gezondheidscentrumderuimte.nl

De Ruimte is ideale plek om de pauze-knop in te drukken en te ontsnappen aan de dagelijkse hectiek. Zo ontstaat er makkelijk ruimte voor nieuwe plannen en inzichten. 

Er zijn diverse mogelijk om een teamdag aan te vullen met inspirerende workshops, gegeven door ervaren trainers die verbonden zijn aan de Ruimte. 

De Ruimte is geschikt voor verschillende groepsgroottes, afhankelijk van de opstelling (tafels met stoelen, theateropstelling, staand, of met yogamatten). Neem contact met ons op om de verschillende mogelijkheden te bespreken. 

 

Vrij parkeren! Kom je met het OV? Dan is het 10 minuten met de bus vanaf Amsterdam Centraal station. Vanaf de bushalte Broek in Waterland, dorp is het een mooie wandeling van 10 minuten naar De Ruimte.

Verhuur ruimtes voor psychologen, massage-therapeuten en coaches

Op de eerste verdieping zijn twee kamers te huur voor losse boekingen voor bijvoorbeeld psychologen, coaches en massage-therapeuten. Via onderstaande knop kom je in het reserveringssysteem.