Mindfulness

De trainers

Achim Heine

Achim Heine woont in Broek in Waterland, is gecertificeerde mindfulness trainer en professioneel musicus. Hij geeft naast de 8-weekse mindfulness trainingen (MBSR/MBCT) via Good Mindfulness en het vak ‘Music and Meditation’ op het Conservatorium van Amsterdam nu ook met veel plezier en voorpret vier keer dit seizoen mindfulness dagen in De Ruimte. Waarom? Omdat hij vindt dat naast een druk bestaan regelmatig een stap terug nemen en even niets doen essentieel is voor algemeen geluk

en tevredenheid. We zorgen (soms) goed voor ons lichaam, maar onze geest kan meestal wat meer aandacht gebruiken. Geef jezelf deze nodige time-out cadeau.

 

De eerstvolgende Mindfulnessdag is zondag 24 maart van 10.00-16.30 uur

Daniëlle de Boer

Wat fijn dat je geïnteresseerd bent in mijn diensten. Ik ben Danielle de Boer. Ik werkte 23 jaar als HR-manager en coach in de zorg.
Ik woon met mijn gezin in Monnickendam. Ik geniet van de natuur en het buitenzijn. Ik hou van samenzijn met vrienden en familie maar ben ook graag alleen. Om tot rust te komen en inspiratie op te doen.
In 2017 startte ik na een burn-out mijn eigen praktijk voor coaching en mindfulness. Een ander pad volgen: spannend maar ook inspirerend. Mindfulness vaardigheden hielpen mij in het moment te blijven, moed te houden en te ontspannen. Ook als mijn gedachten me meenamen naar onzekerheden en fantasieën wat er allemaal mis kon gaan.


Naast trainer ben ik coach op het gebied van life-events, werkzaken en persoonlijk leiderschap. Ik gebruik diverse coachmethoden die inspelen op wat jij nu nodig hebt.In 2020 volgde ik een specialisatie stress en burn-out begeleiding bij het Expertise Centrum Stress en Veerkracht. Ik begeleid je bij je herstel op drie niveaus: lichaam, gedrag en psyche.
Persoonlijke ontwikkeling is voor mij belangrijk. Er is zoveel te leren en te ontdekken. Compassie en de overtuiging dat iedereen van waarde is, zijn mijn levenswaarden. Ik ben geïnspireerd door Jon Kabat-Zinn en Edith Eva Eger.