gesprekspartners

Het team van gesprekspartners

Laura Hudepohl

Method of Levels gesprekstherapeut, Orthopedagoog en ervaringsdeskundige

 

Iedereen die het nodig heeft kan bij mij terecht. Zowel kinderen, jongeren als volwassenen. Het maakt niet uit waar je mee zit, welke diagnose je hebt of hoeveel trauma’s er zijn. De methode die ik gebruik gaat uit van de kern hoe wij als mensen werken en ook met de kern van waarom welke therapie dan ook werkt. Dit zet ik puur in.

De Method of Levels gespreksmethode is een nieuwe methode in Nederland die ik samen met Ger Schurink aan het uitzetten ben (www.methodoflevels.nl). We leiden psychologen en andere gesprekspartners hierin op (zie ook www.gesprekspartnerzijn.nl). Tevens ben ik de eerste Orthopedagoog in Nederland die met deze methode werkt met gezinnen. Het is een methode die ik zelf ervaren heb in tijden van nood, na zoveel andere therapieën die ik had geprobeerd. En 1 gesprek was genoeg.

Kijk voor meer informatie op mijn website:
www.laurahudepohl.nl

Ik heb ervoor gekozen om zonder zorgverzekeraars te werken, omdat ik merk dat deze zowel mijn cliënten als mijzelf in de weg staan. Derhalve stem ik altijd in overleg met de client af wat de kosten voor een sessie zijn, waarin mogelijkheden zijn om af te wijken van de standaard.

Standaard kosten per uur: €120,- 

Meer weten? Neem gerust contact met me op: 06-49996292

Andrea Doeser

Psycholoog en trauma therapeut

 

 

“Voor iedereen, jong en oud, die op zoek is naar meer rust, liefde en plezier.”

In de behandeling maak ik gebruik van alle ervaring en kennis die ik heb opgedaan in mijn opleidingen, leven en werk.

Naast gesprekken werk ik met lichaamswerk (oa Somatic Experiencing) en zet ik soms mijn paarden Okke en Jott in.

Mijn behandelingen worden deels vergoed vanuit de meeste aanvullende verzekeringen.

Linda Swaan

Coach/counselor, ergotherapeut en method of levels gesprekstherapeut
 

Welkom voor een gesprek

 

Zit je ergens mee? 

Heb je last van bijvoorbeeld spanning, piekeren, stress, angsten, wisselende stemmingen, lichamelijke klachten, oververmoeidheid of te maken met burn-out?

Tijdens een gesprek is er alle ruimte voor jou en het onderwerp waar jij mee zit. 

Ik luister zonder oordeel en help je om je aandacht te blijven richten op het onderwerp waar jij naar wilt kijken. Door ruimte en aandacht te geven aan alles wat daarbij in het ‘hier en nu’ naar voren komt, zoals gedachten, gevoelens, lichamelijke gewaarwordingen, krijgt wat op de achtergrond aanwezig is ruimte om onder je aandacht te komen. Dit verbreed je kijk op het onderwerp. Je gaat meerdere en vaak nieuwe kanten zien. Je krijgt meer inzicht in wat er speelt en zo ontstaat er ruimte voor verandering.

Meer weten?

www.coachencounselor.nl
of stuur een mail naar:  linda@coachencounselor.nl 

Floor Broekman

GZ-psycholoog en coach

 

Welkom bij Floor’s Praktijk! – in samenwerking met De Ruimte, Integratief Gezondheidscentrum.

 

Je kunt bij mij terecht voor therapie en vragen rond persoonlijke ontwikkeling.

In mijn begeleidingstrajecten is het versterken van je autonomie een belangrijk thema: vergroten van je zelfbewustzijn, wat wil ik, wat kan ik, wat heb ik nodig – en hoe kan ik hierin goed voor mezelf zorgen in verbinding met de mensen om mij heen. 

Ik sluit me aan bij jouw vraag en ik maak graag gebruik van ervaringsgerichte technieken (niet alleen praten en denken maar ook voelen en ervaren). Naast aandacht voor het probleem, kijk ik graag naar je kracht en hoe je daar weer meer contact mee kunt maken.

Mijn werkstijl: betrokken, meelevend, creatief, confronterend en met humor.

Met een verwijzing van de huisarts wordt een traject bij mij (deels) vergoed door je zorgverzekering.

Wil je je aanmelden, of vrijblijvend kennismaken: graag een bericht sturen naar floor@floorspraktijk.nl.

 

Anja van Onna

Gezondheidszorgpsycholoog
 
Anja is eind 2020 met haar eigen praktijk gestart vanuit een holistische visie. In de psychologische behandeling is er naast psyche ook aandacht voor lichaam en ziel. In de therapie wordt samen gewerkt aan het vergroten van je psychische gezondheid en veerkracht o.a. met inzichtgevende en lichaamsgerichte therapie, mindfulness, zelfcompassie, cognitieve gedragstherapie, imaginatie en EMDR. Anja is gespecialiseerd in psychische klachten rondom de zwangerschap en is aangesloten bij het verwijsplatform psyche en zwangerschap. Daarnaast heeft ze samen met Azucena Cuijpers, arts vrouwengezondheid het (online) platform De Hele Mama (www.dehelemama.nl) opgezet waar zij samen holistische zorg voor mama’s (to be) bieden.
 
06 30232602